Şbt

2024 YILINDA YAPILACAK BURSLULUK SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI VE TÜM HUSUSLAR AŞAĞIDA LİNKTE BELİRTİLEN DOSYADA BELİRTİLMİŞTİR. ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATLE OKUDUKTAN SONRA BAŞVURU ADIMLARINI TAKİP ETMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Ock

10-11-12 VE Beklemeli öğrencilerimizin gireceği Sorumluluk Sınavları takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Öğreencilerimizin sınav yeri ve saatini mutlaka not etmeleri ve sınavlara katılmaları gerekmektedir.

EYLÜL 2023 DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.

10-11-12 SINIF VE BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK SINAV TAKVİMİNE ULAŞABİLİRLER.

Tem

ÖĞRENCİMİZİN KAYIT İŞLEMLERİNİN TAMAMLANABİLMESİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN TÜM FORMUN ÇIKTISI ALINMALIDIR. ÇIKTI ALINDIKTAN SONRA VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİLİ YERLERİ DOLDURUP İMZALAYARAK OKUL İDARESİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. KAYIT FORMU SAYFANIN EN AŞAĞISINDA YER ALMAKTADIR.

1- Evrak tamamlama işlemleri için öğrencinin anne veya babasının gelmesi zorunludur. Anne veya baba haricinde işlem yapılmayacaktır.

2- Veli ve öğrencimizin TC Kimlik / Nüfus Cüzdanı Fotokopileri yanında olmalı ve 1 top A4 kağıdı getirmelidir.

3- Evrak tamamlama işlemleri 01 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında hafta içi her gün 10:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır.

4- Öğrenciniz sonuçların açıklandığı gün itibariyle, naklini kendi isteğinizle almadığınız sürece okulumuzun kayıtlı öğrencisidir.

5- Okulumuza ait kılık-kıyafet örnekleri okul giriş kat panosunda görülebilecektir.

6- Okul Servisi için irtibat no: 0543 526 68 78 (ÖZKIRMIZI ŞİMŞEKLER)