9.SINIF YENİ KAYIT GEREKLİ BELGELER VE YAPILACAK İŞLEMLER

ÖĞRENCİMİZİN KAYIT İŞLEMLERİNİN TAMAMLANABİLMESİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN TÜM FORMUN ÇIKTISI ALINMALIDIR. ÇIKTI ALINDIKTAN SONRA VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİLİ YERLERİ DOLDURUP İMZALAYARAK OKUL İDARESİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. KAYIT FORMU SAYFANIN EN AŞAĞISINDA YER ALMAKTADIR.

1- Evrak tamamlama işlemleri için öğrencinin anne veya babasının gelmesi zorunludur. Anne veya baba haricinde işlem yapılmayacaktır.

2- Veli ve öğrencimizin TC Kimlik / Nüfus Cüzdanı Fotokopileri yanında olmalı ve 1 top A4 kağıdı getirmelidir.

3- Evrak tamamlama işlemleri 01 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında hafta içi her gün 10:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır.

4- Öğrenciniz sonuçların açıklandığı gün itibariyle, naklini kendi isteğinizle almadığınız sürece okulumuzun kayıtlı öğrencisidir.

5- Okulumuza ait kılık-kıyafet örnekleri okul giriş kat panosunda görülebilecektir.

6- Okul Servisi için irtibat no: 0543 526 68 78 (ÖZKIRMIZI ŞİMŞEKLER)

KAYIT FORMUNA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Yayın: 04.07.2023 - Güncelleme: 15.08.2023 14:47 - Görüntülenme: 6524