SAMSUN / ATAKUM - Huriye Süer Anadolu Lisesi

May

Almanca e twining projemizin proje logo oylaması okulumuz öğrencilerinden Ada Rüya Üçüncüoglu nun hazırladığı logonun 1. Olarak seçilmesiyle sonuçlanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

E twining Deutsch İst klasse projemiz ile ilgili öğrencilerimiz düzenli olarak yabancı ülkelerdeki öğrenci arkadaşları ile online oyunlar oynadılar. Farklı kişi ve kültür tanımak öğrencilerimiz için keyifli oldu.

May

Nisan ayı öğrenmelerini pekiştirmek amacıyla freizeit aktiviteleri ile ilgili oyun hazırladık . Bu oyunu önce e twining proje öğrencileri ile daha sonra sınıflarımızda oynadik

Mrt

Öğrencilerimizi internet bağımlılığına dikkat çekmek ve güvenli internet kullanımı konusunda bilinçlendirmek adına güvenli internet panomuz hazırlanmıştır. Yürütülen E-twinning projemiz kapsamında panomuzda zaman içerisinde farklı bilgilendirmeler ve araştırmalar da yayınlanacaktır.

Mrt