AKRAN BULUCU ÖĞRENCİLERİMİZ BELGE VE ROZETLERİNİ ALDILAR.

9 ve 10.sınıflarımız arasında arkadaşlarının seçtikleri Akaran Arabulucu öğrencilerimiz 7 oturumluk 20 saatlik eğitimlerini tamamlayarak belge almaya hak kazandılar. Atakum Rehberlik Araştırma Merkezi müdürü Nuray KAHRAMAN ve Psikolojik Danışman Naciye Çavuş KASİK’in katılımı ile düzenlenen programda Akran Arabulucu öğrencilerimiz yemin ederek belge ve rozetlerini aldılar. Okulumuzda öğrencilerimiz arasında olabilecek çatışmaları üçgen arabulucu masadan müzakere ile çözerek aralarındaki uzlaşmaların okulumuzda yaygınlaşması umudu ile Akran Arabulucu öğrencilerimize görevlerinde başarılar dileriz.

AKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCUAKRAN BULUCU

Yayın: 24.05.2024 - Güncelleme: 24.05.2024 11:37 - Görüntülenme: 249