Huriye Süer Anadolu Lisesi

0362 438 02 43 (Santral)
Adres
GÜZELYURT MAH. 7209. SOKAK NO14 Polis Meslek Yüksek Okulu Mevkii PK55200 ATAKUM/SAMSUN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak gören, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik olarak gören, en az bir yabancı dili çok iyi öğrenen,kendine güvenen. Katılımcı, sorgulayan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nitelikli bir üniversite hedefi olan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ilişkiler kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, bilim ve teknolojiyi yakından takip edebilmelerini, yararlı bir yurttaş bilinci kazanmalarını, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,üniversiteyi hedefleyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAIMIZ bölümüne bakınız
Doğalgazlı
İngilizce - Almanca
Ulaşım
Hafif raylı sistem ve aktarmalı otobüs(R12) kullanılarak veya çatalçam minibüsleri ile okulumuza ulaşım mümkündür.
Çatalcam/SAMSUN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
20 Km İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Samsun Merkeze 23 Km uzaklıkta olup hafif raylı sistem ve aktarmalı otobüs(R12) kullanılarak, Merkezden Taflan veya Çatalçam minibüsleri kullanarak okulumuza ulaşmak mümkündür.
2022-2023 yılında 9.sınıflara 200 öğrenci kontenjanı mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz Yerel Yerleştirme ve Ortaokul Başarı Puanı ile öğrenci almaktadır. Tavan= 96,60 Taban= 78,20
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimiz ana spor dallarında hem okulumuzu hem de ülkemizi temsil etmektedir. Milli kategorilerde ve ulusal yarışmalara katılan öğrencilerimiz vardır. Yüzme - Teakwando ve Kickboks müsabakalarında derecelerimiz mevcuttur.
TÜBİTAK 4006 VE TÜBİTAK 2204A YARIŞMALARINA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
TÜBİTAK 4006 VE TÜBİTAK 2204A YARIŞMALARINA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
ERASMUS PLUS PROJELERİNE BAŞVURU YAPILMAKTADIR.